Sådan gør vi
Vores grundsætninger inden for vores måde at samarbejde på sikrer, at vi får de nødvendige input til vores arbejde og en altid udviklende dialog med kunder og samarbejdspartnere. 

1. Spørgsmål afgrænser og skærper indsatsen
Hvad er på færde? Hvilke elementer er i spil? Hvilke bindinger og restriktioner har opgaven? Hvilke muligheder er der? Hvad er kundens forventninger? Hvilken æstetisk værdi tilføres området? Hvordan ville naturen have gjort det? Hvad er det komplimentære svar på udfordringen? Hvordan balanceres det æstetiske og det rationelle?

2. Grundighed er en forudsætning for sanselighed
Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders problemstilling. Og vi går kritisk til værks, før vi udvikler forslag på løsninger. Vi er interesseret i at skabe så meget kraft, følelse og atmosfære, at man udelukkende er interesseret i den sanselige oplevelse.

3. Komplicerede problemer kræver gode idéer
Selv komplicerede problemer kan løses. Ligesom løsningen kan tage sig forskelligt ud. Og det er for så vidt nemt at forklare et kompliceret projekt, når bare idéen er god.

4. Kunden skal udfordres og vi skal levere mere end forventet

Vores styrke som samarbejdspartner er, at vi formår at forholde os til ændrede præmisser. Omvendt forventer vi også, at vores samarbejdspartnere er parate til at lytte til os. Vi skal være krævende at arbejde sammen med, fordi vi ønsker den bedste løsning for kunden, også selvom kunden måske ikke lige kan se det til at starte med.

5. Det handler om de mennesker, som skal leve med vores løsninger.

Vi elsker projekter, der involverer rigtig mange mennesker både før, under og efter realiseringen. Vi forsøger at skabe så meget glæde og stolthed som overhovedet muligt hos alle involverede. Målet er intet mindre end at tænde lyset i vores kunders øjne - og i brugernes.