• Large_2.jpg
  • Large_3.jpg
  • Large_pines8.jpg

The City of a Billion Pines

'The City of a Billion Pines' præsenterer en naturbaseret vision for Beijings fremtidige udvikling. Udstillingen viser, hvad der sker, når by og natur mødes for at skabe en helt ny type by. På den måde skaber udstillingen en konkret forståelse af, hvad en by kan være, når naturen betragtes på linje med byggeri og infrastruktur. En komplet by.

'The City of a Billion Pines' inviterer også udstillingens gæster til at adoptere udstillingens træer, der senere vil blive plantet ud i den kinesiske millionby. På den måde kan Beijings borgere tage handling og sammen skabe fremtiden for deres by.

'The City of a Billion Pines' er en del af et nyt initiativ kaldet 'A New Welfare', som er en platform for dialog og samarbejde i forlængelse af den danske deltagelse i Venedig Arkitektur Biennalen 2014: 'Empowerment of Aesthetics'.

Læs udstillingens essay 'City Nature' her.


Sted Det Danske Kulturinstitut, 798 Arts District, Beijing - Kina
Udstillingsperiodeperiode 10. juni 2016 - 3. juli 2016
Samarbejdspartnere Det Danske Kulturinstitut. Med støtte fra Realdania.

"Det groede er først og fremmest natur, hvilket er basis for vores eksistens; men det groede er også en kreativ kraft, hvis natur inspirerer os mennesker til at slippe os selv fri, når vi kommer i kontakt med naturens processer"

Stig L. Andersson
Grundlægger og Designdirektør, SLA
Professor, Københavns Universitet