• Large_The_Springs_1.jpg
  • Large_The_Springs_2.jpg
  • Large_The_Springs_3.jpg
  • Large_The_Springs_4.jpg
  • Large_The_Springs_5.jpg

The Springs

SLA skaber en offentlig urban oase for Shanghais nyeste kommercielle udviklingsprojekt, The Springs.


Projektet er placeret i hjertet af Shanghais Yangpu-distrikt - et af de hurtigst voksende kvarterer og uddannelsescentrummer i Kina - og har til formål at levere nye offentlige kvaliteter og øget biodiversitet til Shanghai centrum.


The Springs er inspireret af de dramatiske bjerglandskaber, der findes i Kinas landdistrikter. Projektets høje tårne skaber dermed et beskyttet mikroklima og et åbent byrum med vegetation, som forbedrer luftkvaliteten, reducerer støjforurening og bringer naturligt lys ind i byrummet. Grønne områder og adskillige passager skaber en offentlig stueetage, der fremmer naturlig en fodgængerstrøm fra alle omkringliggende områder og forbedrer lokalområdet.

 

Sted Shanghai, kina
Ydelse Landskab- og byrumsdesign
Bygherre Tishman Speyer
År 2018 - 2020
Areal 30.000 m2 landskab. 114.300 m2 bygning. 
Samarbejdspartnere Henning Larsen, UDG, Arup, Inhabit

”Projektet bringer naturlige og frodige beplantninger ind i et yderst kommercielt kontorområde. Inspireret af 'shan shui' - en traditionel form for kinesisk landskabsmaleri - er terrasser og altaner i projektets bygninger designet som frodige haver fuld af vegetation”

- Rasmus Astrup, Partner i SLA