• medium_RUCny.jpg
  • Large_rucfest.jpg
  • Large_RUC_maj.jpg

Nyt Laboratorium, RUC

Ydelse Klimatilpasning
Sted
Roskilde
Type Rammeaftale
Bygherre Klima-, Energi- og Bygningsministeriet
Designperiode -
Realisering 2012-2014 
Areal 5000 m2
Partnere Henning Larsen Architechts

 

Som en del af projektet "Grøn RUC" bidrager SLAs landskab i og omkring det Nye Laboratorium på RUC til et sammenhængende, grønt campus med plads til sociale aktiviteter på tværs af fag og studieniveau.
Mellem laboratoriesektionerne er skabt et terrasseret landskab med plateauer designet til studiepladser og uformelle møder. Lyse og grønne atrier går igen gennem laboratorierne og tilføjer en oplevelse af stoflighed og af årstidernes skiften til de kliniske undervisningsrum.

 

De lyse og grønne atrier går igen gennem laboratorierne og tilføjer en oplevelse af stoflighed og af årstidernes skiften til de kliniske undervisningsrum