• Large_Nordea2.jpg
  • Large_Nordea1.jpg
  • Large_Nordea.jpg

Nordea Nyt Domicil

I 2012 vandt SLA sammen med Henning Larsen Architects konkurrencen om at tegne Nordeas nye hovedsæde i Ørestad. Hvor HLA har stået for udformningen af selve erhvervsdomicilet, har SLA skabt et sanseligt byrum, som ikke kun kan anvendes af Nordeas medarbejdere, men af alle i hele bydelen. Med SLAs forslag får Nordea en naturrig hovedankomstplads fra Grønjordsvej. Terrænet stiger jævnt fra gadeniveau til bygningen, og byrummet trækkes helt ind på grunden.

 

Ydelse Byrum tilknyttet nyt Nordea Domicil i Ørestad
Sted Ørestad, Danmark
Type Landskabsdesign, 1. plads konkurrence
Bygherre Nordea
Designperiode 2012
Realisering 2013-16
Areal 44.000 m2
Samarbejdspartner Henning Larsen Architects og Signal

Ved at vægte vigtigheden af frodige landskaber og levende byrum viser Nordea stor vilje til at tilføje en klar kvalitet til Ørestad. Her prioriteres byliv, menneskelig skala og livet mellem husene.