• Large_Herlev_foto.jpg
  • Large_HerlevH_forplads.jpg
  • Large_HerlevH_plan.jpg
  • Large_HerlevH_have01.jpg

Herlev Hospital

I designet af Herlev Hospitals landskab læner SLA sig op ad den nyeste sundhedsforskning, der utvetydigt peger på den store restorative værdi i at prioritere naturlige elementer i vores omgivelser. På Herlev Hospital vil naturen derfor ikke bare være at finde rundt om bygningerne, men midt inde i byggeriets kerne i form af gårdrum, taghaver og et stort grønt hjerte centralt i hospitalet.

 

 

Ydelse Masterplan og design for Herlev Hospital
Sted Herlev, Danmark
Type Helhedsplan, 1. præmie, inviteret konkurrence
Bygherre Region Hovedstaden
Designperiode 2010
Realisering 2012-17
Areal 8 hA
Samarbejdspartner Henning Larsen Architects, Friis & Moltke, Orbicon Leif Hansen, Norconsult, NNE Pharmaplan, Brunsgaard & Laursen

Blodtryk, puls, muskelspænding og andre af kroppens stressindikatorer falder målbart allerede efter få minutters kontakt med naturen.