• Large_Novo_Drone_4.jpg
  • Large_Novo_aften_bygning.jpg
  • Large_novo_nyt_foto_1.jpg
  • Large_plantehuller.jpg
  • Large_maend.jpg
  • Large_Novo_hoje_graesser.jpg

Novo Nordisk Naturpark

Landskabet for Novo Nordisk fortolker et de ypperste naturudtryk, vi kender fra danske skove og landskaber: Dødislandskabet. Det nordiske landskab bidrager til Novo Nordisks stærke, distinkte ’brand’, imens stiernes buede forløb stimulerer sanserne og faciliterer møder i den daglige transit gennem parken. Dette skaber en rekreativ ramme med muligheder for dynamik og videndeling blandt de ansatte.

Vinder af Foreningen Hovedstadens Forskønnelses arkitekturpris 2014

Læs Politikens anmeldelse af Novo Nordisk Naturpark her 

 

Ydelse Helhedsplan, landskabsdesign og projektering
Sted Bagsværd, Danmark
Type Helhedsplan for landskab, 1. præmie
Bygherre Novo Nordisk
Designperiode 2010-11
Realisering 2011-14
Areal 31.000 m2
Samarbejdspartner Henning Larsen Architects

I Novo Nordisks nye parklandskab udviskes grænserne imellem arbejdsliv og fritid. Klokkefrøer, røde kinder og gåture bliver selvfølgelige dele af hverdagen - og arbejdsdagen - på Novo Nordisk.



"Den hidtil mest radikale udgave af SLA’s innovative landskabskunst"

Karsten Ifversen, anmeldelse i Politiken, 23.09.2015