• Large_SLAYERS.jpg
  • Large_beforeandafterSEB.jpg
  • billede_Large.jpg
  • Nyhedsbillede.jpg
  • Large_sla_mes_ras2.jpg
  • Large_3.jpg


         SLA er et internationalt anerkendt
           byudviklings- og rådgivningsfirma,
          der arbejder med landskab,
          byrum
og byplanlægning."De lokale input, som SLA’s rådgiverteam i den grad har taget til sig i dette projekt, kan vi skabe løsninger, som ikke kun løser de løbende problemer med skybrud, men samtidig bliver en kæmpe gevinst for hele nærmiljøet. Det er den slags løsninger, vi kan bruge til noget, og det er også den slags løsninger, hele verden kommer for at se i København"
 

-Morten Kabell, Københavns Teknik- og miljøborgmester

”SLA-teamet rammer hverdagspulsen i Ballerup rigtig fint. Forslaget vil skabe en attraktiv og fleksibel plads, som man har lyst til at opholde sig på og bruge aktivt. Samtidig vil årstidsbestemt beplantning og forskellige overflader danne en gennemtænkt fortælling i byrummet, som vil gøre Banegårdspladsen til et værd at besøge året rundt, fordi oplevelsen af byrummet ændrer sig alt efter årstiden”.
 

-Astrid Bruus Thomsen, Programchef i Realdania.


Se projektet her

 ”Der er to sider af naturbegrebet, den ene er det rationelle, det, man kan regne på, og som gør byen effektiv, og så er der den anden, den, man ikke kan regne på, men som man kan mærke. Lad os kalde den mavefornemmelsen. Den ene baserer vi alt på, og den anden har vi stort set smidt ud af vores samfund”.

Stig L. Andersson i Mikrofonholder på Radio24syv